Lijepa voditeljica, 42-godišnja Nikolina Ristović, svojim atraktivnim izgledom plijeni pažnju gdje god da se pojavi. Kada je nemaju prilike vidjeti u gradu, njezini obožavatelji Nikolinu mogu gledati na društvenim mrežama gdje gotovo svakodnevno objavljuje fotografije kojima fanovima daje uvid u svoj privatni život. Isto je učinila i svojom posljednjom objavom na Instagram profilu gdje je pohvalila isklesanom linijom i vretenastim nogama dok je pozirala u asimetričnoj crnoj haljinici i sandalama na visoku petu.

Osim što je sve ostavila bez daha svojim izgledom, Nikolina je uz fotografiju napisala status kojim je jasno dala do znanja što za nju znači ispunjen život. 'Moja modna filozofija je jednostavna: ako niste prekriveni psećim dlakama i, po mogućnosti, dječjom povraćotinom, vaš život je prazan. Ponekad poželim da moj je', napisala je Nikolina, po čijem se besprijekornom izgledu to nikada ne bi dalo zaključiti.

Televizijska voditeljica nikada ne  propušta istaknuti koliko voli i koliko je ponosna na svoje kćeri, 20-godišnju Hanu i trogodišnju Unu Sofiju koje su neizmjerno obogatile njezin život. Nikolina i njezine kćeri velike su ljubiteljice životinja, pa imaju nekoliko pasa, za koje je voditeljica istaknula kako su punopravni članovi njihove obitelji. 'Prestanite govoriti da je to samo pas. Moj pas ima više osobnosti, poštovanja, empatije i vjernosti od većine ljudi. On je član obitelji', istaknula je jednom prilikom Nikolina.