Sinoć je na četvrtoj večeri Bipa FASHION.HR-a održana revija Ivice Skoke koju su došle podržati naše brojne poznate dame. Inače Skoko slovi za jednim od najdražih kreatora mnogih, a njegove se kreacije koje odišu glamurom nerijetko nose na crvenom tepihu. S time se slažu i voditeljica Nikolina Ristović, bivša Kraljica svijeta Danijela Gračan te Olja Vori, supruga rukometaša Igora, koje su za Story.hr otkrile i koliko su glamurozne u svakodnevnom životu. 

'Nisam često u prilici nositi duge haljine, tako da sam uglavnom u nekim sportskim varijancama, ali haljine Ivice Skoke bih vrlo rado nosila. Što se tiče sezone proljeće-ljeto moram priznati kako ima dosta stvari koje želim, ali ja sam uglavnom u tajicama i odjevnim kombinacijama u kojima se osjećam udobno. Stalno se pripremam kako ću postati vrlo glamurozna', otkrila nam je Nikolina kroz smijeh te dodala kako proljeće inspirira te kako se svi bolje osjećamo i odmah se moramo pokazati i u boljem svijetlu. 

Bivša Kraljica svijeta, Danijela Gračan sinoć se pojavila u glamuroznoj haljini s potpisom Ivice Skoke kojom je plijenila sve poglede. 'I danas sam u njegovom dizajnu, a to je iz kolekcije napravljene za Rijeku kada je tamo otvorio svoj prvi dućan, nešto prije Dore tako da sam i na Doru odjenula njegovu haljinu. Inače jako dugo traje ljubav Ivice i mene te mi je ovo treći Fashion.hr na kojem gledam njegovu reviju i također treća revija koju nosi moja kćer Ema, koja njegove kreacije nosi kada je takva prilika', ispričala nam je. Osvrnula se i na glamur u svakodnevnom životu te istaknula kako ga treba pronaći i u tanjuru u kojem jedemo i u ambijentu u kojem živimo. 'Često mislim da zanemarimo komponentu življenja i stanovanja, gdje se svi više bavimo time kakav automobil vozimo, a ne sitnicama. Možda više gledamo što se vidi izvana i što vide ljude koji nam nisu bitni u životu, umjesto da zaista živimo', zaključila je. 

'Odjevne kombinacije Ivice Skoke odjenem u svečanim prilikama jer su to zaista svečane i večernje haljine. Jako mi je drago što imam priliku odjenuti tako nešto svečano za crveni tepih. Bila sam i na 'Balu Crvenog križa' baš u njegovoj haljini i odaberem ih za prilike koje nisu baš svakodnevne. I siguran si da ćeš biti originalan i glamurozan', rekla nam je Olja Vori o njenom najdražem dizajneru. Naspram glamuroznog izgleda na crvenom tepihu, ipak nam je otkrila kako u privatnom životu to ovisi o danu, raspoloženju i dnevnim aktivnostima. 'Ako sam na relaciji vrtić, škola, teretana, onda ću cijeli dan biti u tajicama, kao i svaka mama', kaže.

4157