Na četvrtoj večeri Bipa Fashion.hr-a, modnog događanja za koji se traži karta više, sreli smo našu poznatu trendsetericu i TV voditeljicu Nikolinu Ristović. Došla je vidjeti što se novo kuha u kuhinji dizajnera Ivice Skoke, koji je jučer predstavio svoju novu kolekciju.

Nikolina je bila iskrena i priznala kako u svojem ormaru ne posjeduje niti jednu kreaciju Ivice Skoke. 'U zadnje vrijeme sam slaba na te večernje kombinacije koje Skoko voli raditi, a koje ja volim gledati. Kad su u pitanju večernje prigode, nisam toliko sklona raskoši, volim je gledati, ali ne volim je na sebi', rekla je Nikolina. Dodala je kako je Skoko specifičan, vrlo inventivan i zna stvoriti atmosferu glamura, a u isto vrijeme je i nosiv. 'Sviđa mi se što radi i nadam se da će uskoro biti neka prilika da obučem njegov dizajn', zaključila je Zagrepčanka s beogradskom adresom.

Osvrnula se i na modni izričaj u vlastitom domu, točnije, onome njezine dvogodišnje kćerkice Une Sofije. 'Ona obožava kontrirati. Ako ja kažem da će obući nešto žuto, ona se 'zakači' za nešto deseto. Sad je baš u fazi negacije', tvrdi Nikolina. Uz smijeh dodaje kako je njezina mlađa kći pakleni svojeglavi strijelac. 'Ali nije joj lako,  budući da ima majku ovna i oca lava, tako da se u kući našlo troje vatrenih koji će se obračunavati i u budućnosti. Ali, već videim da s Unom Sofijom neće biti lako izaći na kraj', dodala je.