Nikolina Ristović sa svojom kćeri Unom Sofijom provodi sve vrijeme koje može, a osim što joj je majka, Nikolina je Uni prava prijateljica i osoba koja će odgovoriti na sva njezina dječja pitanja. Voditeljica na Instagramu često objavljuje anegdote iz svakodnevice s svojom malom miljenicom, a ovoga puta objasnila koju ulogu ima ona, a koju otac Vidoje Ristović kada je znatiželja male Une Sofije u pitanju.

'Mami: 'Gladna sam. Hladno mi je. Vruće mi je. Mogu li dobiti...? Mogu li gledati...? Gdje si? Možeš li pitati tatu? Možeš li mi pomoći s...? On me povrijedio. Ona me povrijedila. Gdje smo? Kada smo? Zašto smo? Zašto ne možemo?' napisala je Nikolina u opisu zajedničke fotografije i tako istaknula kako se malena uglavnom oslanja na nju s pitanjima. Kada je riječ o ocu, za njega ima samo jedno pitanje: 'Tati: Gdje je mama?'.

Nikolina je svojom šalom nasmijala obožavatelje koji ne mogu odoljeti preslatkoj Uni Sofiji jer svakom Nikolininom objavom sve više osvaja njihove simpatije. Osim nje, i Vidoje često pratitelje počasti obiteljskim fotografijama i Uninim avanturama pa je nesumnjivo kako je malena već sad postala prava zvijezda.