Sin predsjednika Uprave i većinskog vlasnika Atlantic grupe, 23-godišnji Emil Tedeschi i 40-godišnja Nika Perenčević, jedna od najbogatijih Hrvatica, jučer su rekli sudbonosno 'da'. Kako Story.hr doznaje od izvora bliskih obitelji, vjenčanje se održalo na Malom Lošinju u hotelu 'Bellevue', koji je u vlasništvu Nikinog oca. Inače, mladenci nisu dopustili gostima fotografirati tako da je samo službeni fotograf zabilježio veliki trenutak i atmosferu sa slavlja, ali pjevačica Nina Badrić je na svom Instagram storyju ipak otkrila nešto. 

Naime, vjenčanom slavlju je okupilo kremu društvenog i javnog života Hrvatske, a lijepa pjevačica je putem društvenih mreža otkrila kako je i ona prisustvovala velikom danu. Na fotografiji je pokazala i pozivnicu na kojoj su napisana slova 'N' i 'E', točnije, početna slova mladenaca i označila hotel u kojem se vjenčanje održalo. Inače, mladenci su se zaista pobrinuli za sjajnu atmosferu velikog slavlja te su iznenadili goste i vatrometom u ponoć. 

Podsjećamo, mladoženja je za svog kuma odabrao dugogodišnjeg prijatelja Darena Pučara, a mladenka blisku prijateljicu Ivu Čović Rogić. Kako smo doznali, u poslijepodnevnim satima uzvanike je počeo zabavljati zagrebački gudački komorni sastav Vortex Strings, kvartet koji izvodi crossover glazbu. Za dobru i veselu atmosferu na vjenčanom slavlju brinuli su se Tony Cetinski, Gibonni i Massimo Savić.