Nina Badrić jedna je od onih za koje se čini kao da joj godine idu u prilog, a uz zamaman i mladolik izgled, Nina je obdarena i nevjerojatnim glasom za kojim regionalna publika već desetljećima ludi. Ipak, sve to morala je od nekoga 'dobiti', a sada je jasno kako je od majke Mile Badrić povukla dobre gene kada je u pitanju zavidan stas i simpatična pojava. Nina se na Instagramu pohvalila fotografijom svoje majke koja je stigla na Hvar uoči njezinog nastupa.

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

'Moja kraljica. Jedna jedina. Majka', napisala je glazbenica u opisu fotografije na kojoj njezina majka pozira držeći povodac na kojem je njezin slatki pas maltezer. Baš poput njegovog bijelog krzna, i gospođa Mila u potpunosti je odjevena u bijelu, resort modnu kombinaciju. Lagane bijele hlače, uska majica i pulover oko vrata u kombinaciji s natikačama i decentnim, svakodnevnim nakitom odlično su obgrlili njezinu figuru koju je nemoguće ne primijetiti.

Kako i sama Nina kaže, 'Mama ipak zna najbolje' pa neće propustiti njezin veliki, besplatni koncert na Hvaru u organizaciji magazina Story, u četvrtak 19. srpnja s početkom u 20:30 sati na hvarskom Trgu Sv. Stjepana. Poslušajte i vi Nininu majku Milu i pridružite joj se u prvom redu na ljetnom spektaklu u najsunačnijem mjestu u Hrvatskoj!