Domaća glazbena diva Nina Badrić već godinama kao da nije ostarila ni dana, a svojim istančanim ukusom za lijepe krpice i pravim izborom šminke i frizure oduševljava obožavateljice iz dana u dan. Također, Nina vrlo često publiku 'počasti' zamamnim fotografijama na društvenim mrežama, a svojim posljednjim selfijem izazvala je lavinu komplimenata na račun svog izgleda.

Glazbenica je pokazala jedno od svojih naboljih izdanja, a sve njegove komponente zapravo su prirodne, jednostavne i prozračne. Raspuštena, valovita kosa i nježna šminka u brončanim tonovima na Nini su istaknuli adute, a ovaj izgled donio joj je brojne komplimente pripadnica ljepšeg spola.

'Nina, zračis. Savršenstvo', bio je jedan od komentara, a ubrzo su uslijedili brojni drugi. Jedna obožavateljica istaknula je kako Nini upravo ovako prirodan izgled najviše odgovara: 'Toliko prirodne ljepote na jednom mjestu! Dama u svakom smislu! Bravo!' kazala je pratiteljica. 

Fotografija je snimljena na Brijunima gdje pjevačica, osim što je zaposlena snimanjem, također i uživa, što je dokazala snimkom vožnje po Jadranskom moru, kao i fotogtafijom s terase na kojoj njezino lice krasi iskreni osmijeh.