Nina Donelli, 21-godišnja slovenska pop zvijezda, plijeni pažnju svojom ljepotom i vitkom linijom. Od prije je poznato da živi zdravo i uopće ne pije, a formu već neko vrijeme održava treniranjem boksa. Za Story.hr otkrila je koliko dugo trenira, ali i zašto je izabrala baš ovaj sport.Osim toga, ispričala nam je kako i s kim provodi ove vruće ljetne mjesece.

'Uskoro će biti tri godine otkad sam se počela baviti ovim borilačkim sportom. Tijekom tog vremena, postao je velik dio mog života. Znam da mnogi kažu da je to više sport za muškarce, ali ja se ne slažem s tim. Istina je da se ne natječem, ali radi se o izvrsnom sportu ako želite dobar trening!', rekla je 21-godišnjakinja.

Ispričala nam je i kako se točno odlučila baš na ovu vrstu rekreacije i kako su izgledali njeni prvi treninzi: 'Već dosta dugo idem u teretanu, ali mi to povremeno dosadi pa i pored toga uvijek nešto radim. To je znao i moj trener pa me jednog dana uputio na boks rekavši da je to vrlo dobar cardio i tako je sve počelo. Moram priznati, prvih par treninga mi je bilo malo čudno, ali sad ne mogu zamisliti život bez toga. Stvarno je super, rasterećuje mi misli, a i kad sam ljuta, uvijek mogu tamo udarati vreću'.

Pjevačica je posvećena vježbanju i barem tri puta tjedno ide na dvosatne treninge. Unatoč brojnim obavezama, trudi se ne propuštati treninge, a otkrila nam je i da ne vježba sama. 'Super se osjećam, a imam i partnericu s kojom treniram i baš smo super kliknule. Iako trening dugo traje, obično pogledam na sat tek 15-ak minuta prije kraja', ispričala je.

Svoju zavidnu liniju održava sportom, a brine i o tome da se zdravo hrani. Nina ističe da je: 'tip osobe koja baš voli jesti', ali trudi se paziti na svoju prehranu. Trbušnjaci se rade u kuhinji pa je tako i ova pjevačica nedavno počela sama kuhati. Istaknula je da voli probavati nova 'neuobičajena' jela i okuse. 

Upitali smo je i postoji li neka posebna osoba s kojom provodi vrijeme, na što je ona ispričala tko su ljudi s kojima dijeli svoje najsretnije trenutke. 'Najviše svog slobodnog vremena sam s prijateljicama. Iako imam pun raspored, jako mi je važno da što više vremena provedem s njima i sa svojom obitelji i da se zajedno zabavimo', rekla je. Ljeti voli što više vremena provesti na suncu, a planira otići i na odmor na more čim joj se za to ukaže prilika.