Talentirana pjevačica i predstavnica Hrvatske na Eurosongu 2016. godine, Nina Kraljić, danas je puhnula u dvadeset i šest svijećica na torti, a kako je sama rekla, dan joj je od samog početka krenuo izvrsno. 'Današnji sam dan započela sa snimanjem svog novog singla, tako da mi je od jutra veselo te sam okružena smijehom, pjesmom i dragim ljudima', rekla nam je izvrsno raspoložena Nina, koja je atmosferu iz studija podijelila i sa svojim pratiteljima na Instagramu objavivši fotografiju na kojoj pozira s kolegama.

'Tako se slavi 26. rođendan, u studiju u sjajnom društvu! Pozitivan dan, pozitivan novi singl sa divnom porukom! Jedva čekam da čujete i javite dojmove! Još sam jučer dobila rođendanski poklon - čaj koji se zove 'Čaj protiv briga', pa ako to ne upali stvarno ne znam. Znam da zvuči otrcano, ali osjećam se zaista drugačije i bolje. Promjena definitivno postoji. 25. me naučila svašta. Ponajviše sam naučila maksimalno voljeti svoju samoću i mir, spoznala sam da mi drame nisu više najmilija pojava i nekako više nemam potrebu forsirati i kontrolirati stvari. Hvala svima koji su prošli kroz moj život i onima koji su se zadržali, sve s nekim razlogom. Od svih sam nešto naučila. Nekad je bolno, ali sve je to škola i zahvaljujem', napisala je Nina uz fotografiju.

Otkako se pojavila na domaćoj glazbenoj sceni, svi su primijetili da se Nina svojim stilom, kako glazbenim, tako i odjevnim prilično ističe iz mase, a upravo je to jedna od stvari na koje je i najponosnija. 'Smatram da mi je najveće postignuće u životu to što sam ostala dijete. Nisam izgubila sebe i imam istu osobnost kako u poslu tako i privatno. Ostala sam autentična i sretna sam zbog toga', kazala je.

Na pitanje je li s godinom više dobila jednako toliko i iskustva, Nina nam rekla: 'Mislim da sam postala mnogo iskusnija. Zadnjih nekoliko godina bilo je poput ubrzanog tečaja života. Svašta mi se dogodilo i na poslovnom i na privatnom planu, pa sam ponekad imala osjećaj da se stvari kreću i preubrzano. Ipak, zahvalna sam na svemu, mislim da sam postala bolja osoba i vjerujem da će mi sada biti lakše'.

A post shared by Nina Kraljić (@ninakraljic) on

Kako bi dostojno proslavila svoj dan, Nina će večer provesti okružena glazbom u jednom zagrebačkom klubu gdje će uživati u nastupu svoje drage prijateljice i kolegice Elene Stelle, a otrkila nam je i koji joj je najdraži rođendanski poklon koji je dobila. 'Nekako su mi najdraže trajne uspomene, a tu bi svakako izdvojila rođendanske čestitke pisane rukom koje dobivam od roditelja. Moj se otac uvijek jako potrudi, a ja ih uvijek s oduševljenjem primim. Počela sam ih skupljati i uvijek me jako razvesele. To bih svakako izdvojila kao najposebniji poklon', zaključila je slavljenica ne skrivajući sreću.

Fotografije: Instagram