Iako nije pobijedila u natjecanju u posljednjoj sezoni showa 'Život na vagi', kandidatkinja Nina Martina Korbar uspjela je u emisiji izgubiti 40 kilograma, a nakon nje još 30. Kako voli dijeliti svoje iskustvo u gubljenju težine, vježbanju i slijeđenju pravilne prehrane, 26-godišnja je Nina postala popularna na društvenim mrežama, što je izgleda zasmetalo nekima koji je prate jer im je danas morala poslati oštru poruku. 

Naime, Nina Martina je sa svojim pratiteljima danas podijelila nekoliko poruka, kojima se direktno obraćala onima koji su ju u posljednje vrijeme nazivali raznim imenima, poput 'sponzorušo' ili raznim pogrdnim imenima na temelju njezinog izgleda. 'Malo se saberite, malo se spustite na zemlju jer jedino kome se ja trebam i želim dokazivati sam ja sama', samo je jedan dio poruke na koji je nadodala da to što se ona ne hvali javno svojim dobrim privatnim životom, ne znači da je sponzoruša. 'Nemojte misliti da me poznajete. Zato jer ste ljubomorni, samo čekate neke krive rečenice ili krivi korak kako biste u svojim bolesnim glavama konstruirali teorije zavjere', napisala je i upitala hejtere znaju li oni uopće koji je njihov doprinos ovom svijetu, pa i njima samima. 

Nakon što se 'ispuhala', podijelila im je i savjet te svoje misli zaokružila objavljenom fotografijom na kojoj ponosno pozira u kupaćem kostimu. 'Napokon sam dovoljno samouvjerena da mogu pozirati u badiću i kao i sve druge cure objaviti normalnu, ljetnu fotku u badiću s plaže', napisala je sretna 26-godišnjakinja puna samopouzdanja.