Jedna od najprepoznatljivijih natjecateljica showa 'Život na vagi', 26-godišnja Nina Martina Korbar, nije pobijedila u natjecanju, ali je stekla simpatije mnogih gledatelja. Nina je u emisiji skinula 40 kilograma, a s istim tempom je nastavila i nakon završetka 'Života na vagi'. Brojnim obožavateljima koje je stekla još tijekom showa, ali i poslije, redovito putem svojih društvenih mreža pokazuje koliko i dalje radi na sebi, a danas je raznježila svoje fanove objavom na Instagram Storyju.

'Karlo i ja smo boksali. Nokautirao me', objavile je uz fotografije s dječakom dok su veselo vježbali. Naime, Nina Martina nije niti u jednom trenutku prestala s intenzivnim vježbanjem, a kako se osjeća nakon gubitka kilograma, svojedobno je otkrila za Story.hr. 

'Gubitak kilograma je jako utjecao na moje samopouzdanje, puno je snažnije i jače, ali ne samo u pogledu da sam si zgodnija, privlačnija i ljepša već sam puno manje opterećena tuđim mišljenjem i iako sam svjesna da imam još dosta posla, uživam u sebi i sretna sam', rekla nam je tada. 

Također nam je otkrila kako je u odličnoj kondiciji, a uz treninge pazi i na zdravu prehranu. 'Poletnija sam, spretnija, imam nove i bolje navike, ne mogu vam opisati, ja sam se na neki način ponovno rodila i otkrivam sasvim nove dijelove sebe', otkrila je.