Bivša natjecateljica showa 'Život na vagi', 26-godišnja Nina Martina Korbar, neugodno je iznenadila pratitelje na Instagramu svojom posljednjom objavom. Naime, Nina je u emisiji skinula 40 kilograma, a s istim tempom je nastavila i nakon završetka 'Života na vagi', promovirajući zdravu prehranu i tjelovježbu. Svojim sudjelovanjem u emisiji stekla je simpatije kod velikog dijela publike, međutim, ako je suditi prema objavi, ipak nije sve tako savršeno. 

'Lijepo bih zamolila sve vas ako itko naiđe na reklamu koju ću staviti na idući story, pošaljite mi link. Ova stranica nema veze sa mnom, niti sam pristala na tako nešto, niti sam ikada u životu čula za ovo. Uzeli su bez dopuštenja moje ime i očito prodaju neke proizvode za mršavljenje. Ne nasjedajte na takve stvari. Što god da radim i stojim iza nečega, uvijek objavljujem na svom profilu', započela je 26-godišnjakinja na svom Instagram profilu ukazujući pratiteljima na lažni profil koji se, u svrhu promocije, služi njezinim fotografijama i imenom. 

'Ako vam iskoči, nemojte se prijavljivati. Saznala sam za ovo zahvaljujući jednoj mami koja me prati i koja je napisala da joj je tu nešto sumnjivo te znam li nešto o tome. Kada se prijavite, šalju vam porukom link na koji kliknete i onda vam izbaci tu Dolores Poljak stranicu na kojoj se prodaju ti neki proizvodi. Ne nasjedajte na to', upozorila je Nina Martina obožavatelje. 

Podsjećamo, nedavno je samo za Story.hr otkrila koliko je gubitak kilograma utjecao na njezino samopouzdanje. 'Gubitak kilograma je jako utjecao na moje samopouzdanje, puno je snažnije i jače, ali ne samo u pogledu da sam si zgodnija, privlačnija i ljepša već sam puno manje opterećena tuđim mišljenjem i iako sam svjesna da imam još dosta posla, uživam u sebi i sretna sam', ispričala je tada bivša natjecateljica RTL-ove emisije 'Život na vagi'.