Story radio
Početna Celebrity 4773 prikaza 13. veljače 2018.

Nina Mia Čikeš odala nam kako je ponovno biti solo cura

Nina Mia Čikeš

Simpatična Nina Mia pročavrljala je s nama o modi, ali i o svojem novom statusu

Nema tko jučer od poznatih dama nije bio na predstavljanju nove kolekcije modnog dvojca Envy room. Čak 30 haljina, stvorenih za samouvjerenu, odvažnu i romantičnu ženu, mnoge su dame poželjele u svojem ormaru, a među njima je bila i arhitektica Nina Mia Čikeš.

'Izvrsna je revija. Baš mi je po guštu i svašta sam vidjela što bih voljela nositi i u čemu se vrlo lako mogu zamisliti. Svi su im modeli jako prilagodljivi i već imam u glavi tisuću događaja na koje bih ih mogla nositi. Razni eventi, rođendani, premijere, druženja s prijateljima. Sigurna sam da prigoda neće nedostajati u kojima ću moći zablistati u haljinama Envy rooma', za Story.hr je izjavila Nina Mia.

Priznala nam je i kako se osjeća od kada je, krajem 2017. godine, prekinula dvogodišnju vezu s redateljem Miranom Kurspahićem. 'Drugačije je opet biti singl cura. Nije neka pretjerana razlika što se tiče izlazaka na koje odlazim bez pratnje. Ne bih rekla da je zabavnije, možda napornije', kroz smijeh je rekla Nina Mia.

Podsjetimo, Nina i Miran prije dva mjeseca odlučili su svatko krenuti svojim putem. Još su prošlo ljeto uživali u zajedničkom odmoru na Baliju, odakle su na Instagramu objavljivali idilične fotografije, pa se činilo da u njihovoj vezi sve savršeno klapa. No, da nešto nije u redu, dali su naslutiti odvojeni dolasci na razna društvena događanja. To je bila naznaka da par više nije u skladnoj vezi, a upravo je Story ekskluzivno doznao da su arhitektica i redatelj krajem prošle godine odlučili okončati svoju romansu.

 | Author: Nina Mia Čikeš i Joco Glavaš iz Priredbe

 

 | Author: Robert Gašpert Robert Gašpert. Nina Mia Čikeš, Franka Batelić, Tatjana Jurić, Mia Kovačić, Ivona Čulo, Jelena Rozga

Komentari