Story radio
Početna Celebrity 4734 prikaza 11. srpnja 2018.

Nina Morić vratila se u Hrvatsku

nina morić

Kontroverzna manekenka, iako je zaboravila materinji jezik, nije krila oduševljenje

Hrvatska manekenka s talijanskom adresom zbog svog skandaloznog ponašanja i mnogobrojnih plastičnih operacija često je u središtu pozornosti.

Zadnjih desetak godina Nina živi u Milanu u koji se preselila nakon što je radila za brojne modne kuće u Los Angelesu. Kontroverzna manekenka očito je stigla na odmor u Hrvatsku što je podijelila s brojnim obožavateljima na društvenim mrežama. Ako je suditi po objavama, Morić se nalazi u Zagrebu u koji nije stigla sama. Pohvalila se tako na društvenim mrežama fotografijom s pogledom na Katedralu na koju je napisala 'Moj Zagreb, stigla sam'. Naravno, budući da Nina tvrdi kako je zaboravila hrvatski, objava je dijelom napisana na talijanskom. Iako nije poznato u pratnji koga je došla, manekenka na Storyju s osobom razgovara na talijanskom, a na fotografiju je napisala 'Ne diraj moju Hrvatsku' uz koji je stavila emotikone hrvatske zastave.

 | Author: Instagram (Screenshot) Instagram (Screenshot).

Bivša manekenka i voditeljica nedavno se posvađala s novim dečkom, Luigijem Favolosom, jednim od kandidata talijanskog Big Brothera zbog kojeg je ušla u reality show i nije se libila svađati pred kamerama. Drama s bivšim suprugom Fabrizijom Coronom još uvijek traje jer borba za skrbništvo nad njihovim sinom još uvijek nije završena.

 | Author: Instagram (Screenshot) Instagram (Screenshot).

Komentari