Story radio
Početna Celebrity 1552 prikaza 11. lipnja 2019.

Tončica Čeljuska: 'Nisam u ulozi koja isključuje sve drugo'

Igor Kralj/PIXSELL.

HRT-ova voditeljica otkrila je za Story.hr kako je biti baka u 50. godini života

Omiljena HRT-ova novinarka i voditeljica, Tončica Čeljuska, na Božić prošle godine postala je baka u 50. godini života. Unučicu Amelie na svijet joj je donijela starija 26-godišnja kći Anuška, koja je prije nekoliko dana proslavila rođendan. Povodom toga simpatična je voditeljica na svom Instagramu kćeri čestitala rođendan. 'Prije 26 godina tog sam dana rodila nju koja je svih tih godina neizmjerna radost mog života', dirljivo je napisala i poželila neka joj sve u životu cvate. 

Tončica, koja iz braka s bivšim suprugom Zlatkom Čeljuskom ima još i 21-godišnju mlađu kćer Tihanu, samo za Story.hr otkrila je kakav je njen odnos s Anuškom i unučicom Amelie te kako se osjeća kao baka na pragu šestog desetljeća života. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Toncica Celjuska (@toncicaceljuska)

Kako biste opisali Vaš odnos s kćeri Anuškom? Što najviše cijenite kod nje?

Moj odnos s kćeri opisala bi kao majčinsko - prijateljski. Smatram da uvijek ipak postoji prednost iskustva i životnog znanja koji majci daje za pravo da ipak bude uvijek malo veći autoritet. Uostalom, svatko se mora sam naučiti i steći vlastito iskustvo, no mama uvijek ipak najbolje zna. 

S čime Vas ona najviše može razveseliti, a s čime naljutiti? 

Veseli me svakim svojim postignućem, a najviše me razveselila malom curicom koju je donijela na svijet. Već sam zaboravila kakvu drugu dimenziju život dobije rođenjem jednom novog bića. Rijetko me ljuti, zapravo teško se mogu i sjetiti. Ljuti me malo kada je tvrdoglava u nekim idejama. 

 | Author: Facebook Facebook.

Kakva je Vaša unučica Amelia kao dijete?

Amelie je veselo i slatko dijete, beba koja ima divnu narav i sjajno napreduje, hvala Bogu.  Istovremeno mi se čini da je  dosta temperamentna pa će biti interesantno gledati kako se razvija.  Uživamo u svakom trenutku. 

Provodite li puno vremena s njom? Jeste li često 'baka servis'?

Nažalost, ne provodim onoliko koliko bi htjela jer one žive u Švicarskoj, a ja u Zagrebu. Ipak uspijem barem jednom mjesečno otići u posjetu, to je nešto više od sat leta iz Zagreba, pa nije više tako daleko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Toncica Celjuska (@toncicaceljuska)

Kako se osjećate kao baka? Je li to promijenilo\produbilo Vaš odnos s Anuškom? Doživljavaju li Vas ljudi drugačije otkad ste postali baka?

Osjećam se odlično, ne razmišljam o tome kao o nekoj ulozi koja isključuje sve drugo, već je to jedan dodatni blagoslov koji sam dobila. Ja sam još uvijek ista, samo imam i unuku. 

I za kraj, pripremate li se za ljetni odmor, pazite li više na prehranu i vježbanje? I naravno, kad ćete na odmor i s kime?

Naravno, veselim se ljetu, godina je bila prilično zahtjevna i zbilja će mi odmor dobro doći. Znate kako je, pred ljeto smo uvijek na nekoj laganoj dijeti, tih par kilograma uvijek su nekako višak. Ali i s njima i bez njih će biti super na odmoru kod svojih u Baškoj Vodi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Toncica Celjuska (@toncicaceljuska)

Tončica je inače i veliki ljubitelj nogometa i navijač Vatrenih. Nakon subotnje pobjede naše nogometne reprezentacije u Osijeku protiv Walesa, objavila je na Instagramu nadahnutu posvetu nogometu kao sportu i povezala ga sa životnom mudrošću. 'Život je kao nogomet. Prvi je korak savladati strah, zatim problem morate napasti, a gol treba postići točno u trenutku kada vam se ukaže prilika! Zato je nogomet toliko poseban, zarazan, jer ta igra s tolikim brojem nemogućih kombinacija i iznenađujućih situacija je upravo poput onoga što život jest. Obrat je moguć uvijek, dok god traje tekma', napisala je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Toncica Celjuska (@toncicaceljuska)

Komentari