Zvijezda dramske serije ‘Na granici’, Siniša Ružić, uplovio je u bračnu luku s dugogodišnjom djevojkom Sandom Lončar kojom se oženio u njezinim rodnim Runovićima u Imotskoj krajini. 
'Njezina je želja bila da se vjenčamo u crkvi Sv. Nikole u kojoj je krštena. To je malena, starinska crkvica u mjestu Podosoje iznad Runovića koje ima samo nekoliko stanovnika. Imali smo 25 gostiju, taman toliko ljudi stane unutra, a vjenčao nas je fra Mladen Prolić koji nakon 13 godina odlazi iz župe Runovići. Slavlje smo nastavili u konobi Kod Karaje, izletištu neposredno pokraj crkve. Zabavljali su nas prijatelji pjevači, braća Gudelj i Buco, koji su se slučajno zatekli u Imotskom i uljepšali nam večer', samo za Story otkriva Zagrep­čanin ličkih korijena koji je obred vjenčanja protkao i s malo svoje tradicije. 


Naime, njegov otac Josip Ružić s ponosom je za ovu prigodu odjenuo ličku narodnu nošnju. Mladoženja je, pak, izabrao klasično crno odijelo, dok je mladenka sudbonosno ‘uzimam’ izrekla u dugačkoj haljini nježne ružičaste boje koju potpisuje hrvatski brend Nebo. Ulogu kumova povjerili su dugogodišnjim prijateljima - Sanda Aniti Krišto Babić, a Siniša svom kolegi Zoranu Čubrilu kojeg je upoznao dok je još studirao na Akademiji. 

Na ovaj romantičan korak par se odlučio nakon devet godina veze, i to samo mjesec dana nakon što je Siniša proslavio 50. rođendan. 
'Nismo više u cvijetu mladosti, ali time je naša odluka bolja i zrelija. Vjenčanje iz ljubavi bilo je jako romantično', otkriva član ansambla Gradskog dramskog kazališta Gavella koji za jesen planira i veći svadbeni tulum u Zagrebu. No prije toga će se sa suprugom zaputiti na medeni mjesec. 
'Imamo prijatelje u New Yorku pa ih planiramo posjetiti te kratko obići Pariz ili Bar­celonu', kaže popularni policijski načelnik Tomo Boban iz serije Nove TV koji će ljeto uglavnom provesti na relaciji Imotski - Zagreb. To je ujedno relacija na kojoj posljednjih godina živi njegova supruga, poduzetnica i vlasnica konzultantske tvrtke Ars Illyrica.


 'Otvorila je urede u Zagrebu, gdje radi kao konzultantica za velike tvrtke i projekte, i u Imotskom, gdje se bavi raznim razvojnim projektima, pa svako malo putuje 500 kilometara. U Runoviću se održava treći memorijalni turnir Robert Lončar u spomen na njezina preminulog brata, a jedna je i od osnivačica Udruge žena ‘Cvit u kamenu’. S bratom Robertom u Imotskom je osnovala i fitness centar Tempo, a s obzirom na to da sam posljednjih mjeseci nakupio neke kilograme viška, vježbat ću tamo i pokušati ih skinuti', kaže Siniša koji unatoč tome što je još jedna kazališna sezona iza njega, neće samo ljenčariti nego će i raditi. 
'Pripremam ličku monodramu za iduću sezonu i planiram obnoviti jedan stand-up nastup koji sam imao. Kad je riječ o seriji ‘Na granici’, snimili smo i drugu sezonu koja će biti emitirana na jesen', poručuje glumac.