Story radio
Početna Celebrity 21696 prikaza 08. lipnja 2019.

NIŠTA OD RAZVODA? Karleuša zbunila objavom

instagram screenshot.

Obožavatelji prate svaki njezin potez

Iako su svi pomislili da je došlo do konačnog kraja ljubavi između srpske pjevačice Jelene Karleuše i nogometaša Duška Tošića, pjevačica je napise o razvodu opovrgla fotografijama koje je objavila na svom Instagramu, a na kojima ona i Duško poziraju u društvu svojih kćeri.

 | Author: Instagram Instagram.

Nagađanja o razvodu dodatno je potaknuo Duško koji se prije nekoliko dana nije pojavio na velikom povratničkom koncertu srpske pop dive, no ako je suditi po posljednjim fotografijama, Jelena mu to nije zamjerila. Ipak, Duškov izostanak na koncertu dao je vjetar u leđa nagađanjima kako je nogometaš navodno vara.

 | Author: Instagram Instagram.

Tako su srpski mediji nedavno pisali kako se Duško na jednom vjenčanju sreo s kolegom Ademom Ljajićem, bivšim dečkom manekenke Sofije Milošević, navodne Duškove ljubavnice, i pritom obojici vidljivo nije bilo svejedno što su sreli. Karleuša je nedavno izjavila kako ne vjeruje u to. 'U posljednja četiri mjeseca nesretnici iz tabloida su bez ikakvog dokaza povezali mog supruga s raznoraznim ženama, uglavnom sumnjivog morala i zanimanja. Duško je vrhunski sportaš, divan, pošten obiteljski čovjek', rekla je.  

Komentari