Glumac Shia LaBeouf nedavno se ponovno našao u središtu medijskog skandala, ovaj put nakon raskida dvogodišnjeg braka s glumicom Mijom Goth. Odmah nakon objave o razvodu, mediji su se raspisali kako 32-godišnji Shia već ljubi drugu i to bivšu zaručnicu Roberta Pattinsona, 30-godišnju britansku glumicu i pjevačicu FKA Twigs. Iako svoju vezu nisu potvrdili, par svoju strastvenu ljubav ne može sakriti pa su tako uhvaćeni kako izmjenjuju nježnosti na ulicama Los Angelesa.

Odjeveni u ležernu odjeću bili su modno usklađeni, pa su oboje odabrali maslinasto zelene hlače i bijelu majicu kratkih rukava s upečatljivim printom. Shia je na glavi nosio šiltericu, a njegova odabranica trendi sunčane naočale.

Shia i FKA Twigs, pravog imena Tahliah Debrett Barnett, upoznali su se na snimanju filma, a izvor blizak pjevačici potvrdio je njihovu vezu. 'Vrlo su sretni, lijepo im je zajedno', rekao je izvor o njihovoj vezi prije dva mjeseca. Da stvar bude još zanimljivija, njihovi bivši partneri Mia Goth i Robert Pattinson trenutačno promoviraju zajednički film.