Story radio
Početna Celebrity 2667 prikaza 08. studenoga 2018.

NISU MARILI ZA POGLEDE Prepustili se strastima na ulici

Profimedia.

Par ne skriva svoju zaljubljenost

Glumac Shia LaBeouf nedavno se ponovno našao u središtu medijskog skandala, ovaj put nakon raskida dvogodišnjeg braka s glumicom Mijom Goth. Odmah nakon objave o razvodu, mediji su se raspisali kako 32-godišnji Shia već ljubi drugu i to bivšu zaručnicu Roberta Pattinsona, 30-godišnju britansku glumicu i pjevačicu FKA Twigs. Iako svoju vezu nisu potvrdili, par svoju strastvenu ljubav ne može sakriti pa su tako uhvaćeni kako izmjenjuju nježnosti na ulicama Los Angelesa.

Odjeveni u ležernu odjeću bili su modno usklađeni, pa su oboje odabrali maslinasto zelene hlače i bijelu majicu kratkih rukava s upečatljivim printom. Shia je na glavi nosio šiltericu, a njegova odabranica trendi sunčane naočale.

Shia i FKA Twigs, pravog imena Tahliah Debrett Barnett, upoznali su se na snimanju filma, a izvor blizak pjevačici potvrdio je njihovu vezu. 'Vrlo su sretni, lijepo im je zajedno', rekao je izvor o njihovoj vezi prije dva mjeseca. Da stvar bude još zanimljivija, njihovi bivši partneri Mia Goth i Robert Pattinson trenutačno promoviraju zajednički film.

 | Author: Profimedia Profimedia.  | Author: Profimedia Profimedia.  | Author: Profimedia Profimedia.

Komentari