Teri Hatcher Zahvaljujući milijunskim iznosima koji su uloženi u seriju 'Očajne kućanice' nije ni čudo da je ponašanje Teri Hatcher dugo ostalo skriveno. Tijekom snimanja jedne cijele sezone Teri nije ni sa kim razgovarala, a uvriježeno je mišljenje kako je Teri stalo jedino do nje same. Nakon osam sezona snimanja, glavne glumice Eva Longoria, Marcia Cross, Felicity Huffman i Vanessa Williams, zahvalile su cijeloj filmskoj ekipi, osim Teri Hatcher koja je glumila Susan.
NITKO IH NE ŽELI U BLIZINI Ove su glumice noćna mora svojih kolega
Story 
Kristen Stewart Glumica koju se proslavila u serijalu 'Sumrak saga' često je proglašavana zvijezdom bez pokrića. Nedostatak glumačke karizme, kao i jednolična gluma doveli su je na loš glas. Zbog manjka glumačke vještine i nesigurnosti često je bila otresita prema kolegama, a to je najviše bilo vidljivo tijekom snimanja filma 'Snjeguljica i lovac'. Bar se tako priča. Zašto je još kolege ne vole? Pred kamerama se uglavnom ne smije, pa djeluje hladno i nije ju briga za dojam koji ostavlja.
NITKO IH NE ŽELI U BLIZINI Ove su glumice noćna mora svojih kolega
Story 
Julia Roberts Koliko god voljeli glumicu čarobnog osmijeha, izgleda da ona nije baš i omiljena među kritičarima. Zamjeraju joj da živi na staroj slavi koju je stekla ulogama u filmovima 'Zgodna žena' i 'Odbjegla nevjesta'. Isto tako, priča se kako joj samo jedan tip uloge odgovara - vrckave crvenokose u lakim komedijama. S njom nisu zadovoljni ni njezini kolege. Na snimanju Spielbergovog filma 'Kuka' u kojem je glumila Zvončicu ponašala se kao primadona pa su je kolege umjesto Tinker Bell zvali Tinker Hell. Na snimanju filma 'Volim nevolje' bila je u tako lošim odnosima sa Nickom Nolteom da su jedva uspjeli snimiti zajedničke scene. Nolte je izjavio da Julia Roberts 'nije dobra osoba i da svi to znaju', a ona je novinarima rekla da je on 'potpuno odvratan'. Ipak, Julia se hejterima može nasmijati u lice i ponosno pokazati svog Oscara.
NITKO IH NE ŽELI U BLIZINI Ove su glumice noćna mora svojih kolega
Story 
Jennifer Lopez Koliko god furala imidž neopterećene djevojke iz susjedstva, 'Jenny from the block' je obična medijska prijevara, tvrde njeni kolege. Na snimanjima, ova svestrana latinoamerička pjevačica glumi pravu divu i stalno nešto izvoljeva, a pritom posebno iritira činjenica da nije baš talentirana glumica. Zaista daleko od slike skromne djevojke iz Bronxa kakvu održava u javnosti.
NITKO IH NE ŽELI U BLIZINI Ove su glumice noćna mora svojih kolega
Story 
Angelina Jolie Lijepa filmska diva još je jedna glumica u nizu koju u Hollywoodu baš i ne vole previše. Ne toliko zbog njene glume ili ponašanja na setu, koliko zbog medijske slike koju je o sebi stvorila. Njoj nije problem poljubiti brata u usta na crvenom tepihu ili uništiti brak Brada Pitta i Jennifer Aniston, barem tako misli konzervativna javnost. Sliku otimačice muškaraca počela je graditi još kad je Lauri Dern otela Billyja Boba Thorntona. Dušebrižnici i danas imaju problema s lijepom glumicom. Više se govori o njezinom navodnom poremećaju u prehrani, nego o njezinom humanitarnom radu, a kada je pokrenut razvod između nje i Brada javnost je odmah stala na njegovu stranu.
NITKO IH NE ŽELI U BLIZINI Ove su glumice noćna mora svojih kolega
Story 
Gwyneth Paltrow Ovoj glumici nikada nije pomogao veliki glumački talenat. Naime, velik dio publike i kolega je jednostavno nikada nisu zavoljeli. Gwyneth je hladna i nije pretjerano simpatična osoba. Koliko god izbjegavala skandale i trudi se biti simpatična i odmjerena, uvijek ispadne antipatično, od njezinog pričanja o zdravoj prehrani ili odgoja djece, do razvoda od glazbenika Chrisa Martina. Nakon razvoda od Chrisa, Gwyneth je čak skovala novi izraz, rekavši da se njih dvoje 'svjesno razdvajaju'. Smatraju je snobom čiju je karijeru pokrenuo novac i veze koje su njezini roditelji imali u filmskom svijetu, a proglašena je i za najomraženiju poznatu ličnost.
NITKO IH NE ŽELI U BLIZINI Ove su glumice noćna mora svojih kolega
Story 
Anne Hathaway Slučaj Anne Hathaway sličan je Gwynethinom - slatka, ljupka, simpatična i daleko od skandala, a opet, kad u internet tražilicu upišete njezino ime i riječ 'hate' (mržnja), dobit ćete mnogo zanimljivih rezultata. Lijepoj glumici nikako ne pomaže činjenica da često glumi likove slatkih i simpatičnih žena, jer je kolege, a ni publika, ne smatraju pretjerano dragom. Kolege joj zamjeraju što na velikom platnu ne zna ostvariti kemiju između sebe i partnera te je smatraju umjetnom. Toliko se trudi biti slatka, dobra i savršena da nitko ni ne zna kakva je zapravo. Jedan od hejtera napisao je da je tip cure 'koju svi u razredu mrze, a svi je učitelji obožavaju'.
NITKO IH NE ŽELI U BLIZINI Ove su glumice noćna mora svojih kolega
Story 
Lindsay Lohan Poznatija po odlascima u klinku za odvikavanje od ovisnosti i skandalima nego po filmskim premijerama, Lindsay Lohan je nakon tinejdžerskih hit filmova poput 'Opasne djevojke' i 'Šašavi petak' zaista postala problematična. Njezin glumački talent je otišao u vjetar jer su razne ovisnosti utjecale i na njezino ponašanje na filmskom setu - kasnila je, nije se pojavljivala, imala je ispade bijesa i zaboravljala je tekst. Nije ni čudo da kolege nisu željele raditi s njom.
NITKO IH NE ŽELI U BLIZINI Ove su glumice noćna mora svojih kolega
Story 
Katherine Heigl Nakon što je napustila uspješnu seriju 'Uvod u anatomij'" i krenula ganjati filmsku karijeru, njezini su dotadašnje kolege odahnule. Katherine Heigl je već tada bila na lošem glasu, a potvrdila ga je i na setu filma 'Zalomilo se'. Poznata je po tome da se ponaša poput dive - prigovara zbog odjeće koju treba nositi, preispituje i raspravlja o tekstu koji treba izgovoriti, zatvara se u prikolicu i duti te psuje sve oko sebe. Na veliku žalost njezinih kolega,  jednako se ponaša i njezina majka koja joj je menadžerica, pa ekipa mora i to trpjeti. Nije joj strano ni ogovaranje kolega. Jednom je izjavila kako ne želi primiti još jedan Emmy za 'Uvod u anatomiju' jer je tekst s****e - nije ni čudo što joj nisu htjeli dati nazad ulogu ulogu u seriji kada je uništivši svoju filmsku karijeru molila da je ponovno prime.
NITKO IH NE ŽELI U BLIZINI Ove su glumice noćna mora svojih kolega
Story 
Autor: T.O. Fotografije: Profimedia, arhiva Story.hr