Navijačka groznica koja je posljednjih tjedana tresla Lijepu našu, približila se svome kraju, a spisateljica i pjevačica Nives Celzijus koja nerijetko svoje pratitelje na društvenim mrežama počasti izazovnim fotografijama, ovoga puta pripremila je nešto sasvim drugačije. Naime, u vremenu kad veliki broj estradnih zvijezda pribježe svakojakim kontroverznim obećanjima, Nives je odlučila napraviti suprotno pa je nakon utakmice protiv Engleske obećala da će ako Hrvatska prođe u finale, umjesto golišave fotografije, pokazati sebe odjevenu. 

Čini se kako je Nives svoje obećanje ispunila pa je u opisu fotografije koju je podijelila s obožavateljima na svom Instagram profilu napisala: 'Ništa nije važno osim današnjeg dočeka naših nogometnih šampiona. Kao što sam obećala, evo me skromne i potpuno odjevene', našalila se Nives i u kratkom vremenu prikupila veliki broj lajkova i pohvala na račun njezinog maštovitog obećanja. 'Hrvatska mora biti ponosna na tebe. Nema boljeg stvorenje od tebe.', 'Lijepa si uvijek pa kako god to bilo!', 'Održala si obećanje... To je zbilja lijepo od tebe.', samo su neki od komplimenata koje je Nives zaprimila na račun svoje fotografije.


Podsjetimo, Nives Celzijus velika je ljubiteljica nogometa, a o ženama i nogometu već je pisala kolumne, pa čak i knjigu. Budući da o tome zna uistinu mnogo, ne čudi što su je čak i britanski The Sun te njemački Bild, s kojima je i prije surađivala, zamolili da piše kolumne tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji koje je završilo u nedjelju.