Nives Celzijus nerijetko podigne prašinu na društvenim mrežama fotografijama u izazovnoj odjeći i pozama koje smatraju provokativnima, no sada je odlučila ušutkati sve jednim primjerom koji je mnoge ostavio iznenađenima. Naime, Nives je na Instagram Storyju podijelila fotografiju Barbie lutke napravljene po uzoru na protagonisticu iz kultnog filma Flashdance uz koju je napisala kritiku na odjeću i pozu u kojoj se lutka prodaje.

'Za sve dušebrižnike koje jako muči jesu li crni body i siva vesta primjeren outfit za fotografiju koju bi mogla vidjeti i dječica i gdje uopće pronalazim inspiraciju...', napisala je Nives i tako se osvrnula na omiljenu igračku većine djevojčica koja je u ovom izdanju odjevena u sivi džemper ispod kojeg se nazire crni body, dok džemper koji seže do bokova lutkice koja raširenih sjedi na postolju u kutiji.

Prisjetimo se, Nives je ranije objavila fotografiju na kojoj je odjevena gotovo isto kao lutkica te sjedi u sličnoj pozi, na što su tada mnogi iskritizirali, a sada je odlučila svima pokazati zašto smatra da ta fotografija nije neprimjerena ili vulgarna.

Foto: Instagram