Nives Ivanišević prije nekoliko tjedana s bivšim tenisačem Goranom Ivaniševićem dobila je sinčića Olivera, a on je svojim dolaskom promijenio neke stvari u domu slavnog para. Jedna od njih je i prehrana, no to za Nives nije predstavljalo veliki problem, s obzirom na to da voli jesti sve i svašta. 'Nikad nisam pretjerano pazila, stvarno sam svejed, ali imam sreće da najviše volim jesti zdravu hranu', ispričala je za Story.hr voditeljica Narodnog radija, koja zbog bebe i dojenja nastoji jesti što više organskih namirnica.

'Trudim se jesti sezonsko voće i povrće, iako nisam neki preveliki ljubitelj voća. Također, povrće najčešće završi u gustoj juhici, to obožavam', kaže simpatična brineta. Iako je navela kako joj voće nije pri vrhu liste omiljene hrane, jedna ju je voćka u trudnoći 'proganjala'. 'Za vrijeme trudnoće mi se stalno jela lubenica. Osim toga, jako mi su pasali juha od rajčice i sok od naranče', kaže Nives i dodaje kako je trudnoća promijenila neke od njezinih afiniteta: 'Prije nisam previše voljela slatko, a sad bez problema pojedem i čokoladu i sladoled i kolače u stvarno ogromnim količinama.'

Iako bi mnogi pomislili kako se voditeljica odmah nakon porođaja uhvatila dotjerivanja linije, njoj to nije toliko važno. 'Ne pazim na liniju jer mi trenutno treba puno energije, ali trudim se smanjiti kavu i piti više vode', priznaje 36-godišnjakinja koja, unatoč svojim navikama svejeda, neke namirnice baš i ne voli. 'Ne volim mlijeko. Općenito od mliječnih proizvoda mogu pojesti mozzarellu ili neki tvrdi sir, ostalo zaobilazim', kazala je Nives i dodala kako joj je omiljeni slatki grijeh trenutno čokolada.

Koliko voli jesti, toliko voli i spravljati hranu, a za dva specifična recepta postala je prava maherica. 'Volim kuhati, to me opušta. Radim svašta - juhe, meso, ribe i tjesteninu, ali imam dva aduta u zadnjih nekoliko godina. To su savijača od višanja i pita od jabuka. Mogu ih usred noći napraviti i ne zeznuti stvar', zaintrigirala nas je mlada majka koja ne skriva koliko uživa u novoj životnoj ulozi koja joj je promijenila bioritam, no to joj ne pada teško. 'Bebica je moja, pa mi je najbolja u svemiru. Oliver je dobar i zdrav, još samo da bude sretan pa neka mi mijenja bioritam koliko god želi', sretno prepričava Nives.