Putovanje koje je trebalo poslužiti za odmor i opuštanje, pretvorilo se u malu noćnu moru za obitelj Ramljak. Po dolasku u susjednu Budimpeštu koju je Pamela odabrala za prvo iznozemno putovanje sa svojim sinom Antunom i suprugom Mladenom, dočekala ih je vrlo neugodna situacija. Rezervacije za apartman koji su bukirali, bile su predviđene tek za idući ponedjeljak. Pamela je preuzela odgovornost za spomenutu nezgodnu i istaknula da su se unatoč počinjenoj grešci uspjeli snaći.
'Pobrkala sam datume. Trebali smo ići sljedećeg ponedjeljka, ali to smo shvatili tek kada smo došli. Da stvar bude gora, vlasnik apartmana u kojem smo trebali odsjesti je bio na putu u Grčkoj pa ga nismo mogli kontaktirati, ali servis za najam smještaja nam je izašao u susret i uspjeli smo dobiti drugi apartman.' izjavila je Pamela za Story.hr.
Ali niz nezgoda tu se nije zaustavio. Zbog nedostupnosti interneta i problema s navigacijom, Pameli i njezinom suprugu bilo je teško orijentirati se u stranome gradu pa su se u novi apartman uspjeli smjestiti tek navečer. 'Uzimamo tu tehniku zdravo za gotovo. Previše se oslanjamo na nju, a kada bez nje ostanemo, teško je snaći se. Baš kao da me cijeli dan prati Murphyjev zakon.' požalila se Pamela.
Ipak, pjevačica ističe da joj spomenute nezgode nisu uništile putovanje već samo jučerašnji dan. Za sina Antuna kaže da sve dobro podnosi, da je zaigran i veseo, a kako i ne bi bio kada ih u narednim danima očekuje još pregršt zabavnih aktivnosti i izleta, nadamo se bez nezgoda.