američki mediji pišu kako su 48-godišnja pjevačica i glumica te 42-godišnji bivši profesionalni igrač baseballa sretnu vijest objavili uskom krugu prijatelja na jednoj večeri u popularnom njujorškom restoranu. 'Prvo su svi uživali u predjelu, a zatim su uslijedili uzvici oduševljenja i čestitanje paru', otkrio je izvor koji je bio te večeri u restoranu. Izgleda kako su J. Lo i A-Rod odlučili ozakoniti svoju vezu i držati vijest što dalje od medija, no to im očito nije uspjelo zadugo. Par je pokazao ozbiljne namjere već od početka svoje veze, a s obzirom na njihove godine očito su odlučili kako nemaju što dulje čekati.

'Nijedno od njih ne postaje mlađe, niti igraju igrice u vezi ili su sramežljivi', otkrio je izvor blizak paru. U tome veliku ulogu igra i činjenica da su im obitelji od prvog dana bliske. Navodno par ne želi publicitet na svoje zaruke jer žele da javnost bude usredotočena više na njihovu kampanju prikupljanja pomoći žrtvama uragana na Portoriku.

Popularnoj pjevačici ovo će biti četvrti brak po redu; prvo je bila udana za glumca Ojanija Nou (1997-1998), zatim plesača Crisa Judda (2001-2003), te pjevača Marca Anthonyja (2004-2014) s kojim ima blizance Emmu i Maxa (9). Alex je pak otac dviju kćeri Natashe (12) i Elle (9) iz braka sa bivšom učiteljicom Cynthijom Scurtis (2002-2008).

N. P. Fotografije Profimedia