Engleski nogometaš 38-godišnji Peter Crouch, koji trenutačno igra za nogometni klub Stoke City, i njegova supruga Abbey u ponedjeljak su dobili sina. Slavni je nogometaš svoje fanove o rođenju djeteta obavijestio na Twitteru gdje je napisao kako mu je dao ime po nogometašu Liverpoola Divocku Origiju, koji je u polufinalu Lige prvaka zabio dva gola Barceloni.

Peter Crouch je nakon spomenute utakmice rekao da će sinu dati ime po belgijskom napadaču, a danas se na trenutak činilo kako će to zaista i učiniti.

'Naš prelijepi dječačić rođen je u ponedjeljak 3. lipnja. Mama i maleni Divock Samrat Crouch su dobro', napisao je nogometaš na Twitteru. Ipak nakon kratkog vremena uslijedio je njegov novi tweet gdje je napisao: 'Dječak nam je divan, a ime još uvijek nemamo budući da Abs nije baš za to da se zove Divock Samrat'.

Svojom je objavom oduševio brojne fanove koji smatraju da ima izvrstan smisao za humor. Inače, nogometašu je ovo četvrto dijete, a ima još i dvije kćerkice, osmogodišnju Sophiu Ruby Crouch i četverogodišnju Liberty Rose Crouch te dvogodišnjeg sina Johhnyja.