Srpski nogometni reprezentativac, 23-godišnji Predrag Rajković i njegova godinu dana starija supruga, nekadašnja manekenka Ana Rajković jučer su postali roditelji sinčića Relje. Ponosan par je ime za svog sinčića odabrao unaprijed, a sretni roditelji su jedva čekali dan kada će ga primiti u naručje.

'Ana je odlučila roditi u Beogradu i da budemo zajedno što više, koliko god će to meni profesionalne obaveze dozvoliti. Ostat ću do listopada dok beba ne ojača malo, a onda idemo kući u Tel Aviv', rekao je nedavno za Blic uspješan golman, koji trenutno igra za Maccabi Tel-Aviv FC, izraelski nogometni klub, koji je ujedno najuspješniji nogometni klub u Aziji.

Par se vjenčao u kolovozu prošle godine i to samo 15 dana nakon što su se zaručili. Ana je tada već bila trudna no tu su vijest objavili tek nakon što su postali supružnici. Upoznali su se krajem 2017. godine, a spojio ih je pas. Naime, Anina se obitelj bavi uzgojem pomeranaca, a Predrag je upravo od njih kupio, njihovog danas zajedničkog, ljubimca Pabla.