Iako na upite o privatnom životu ne želi odgovarati, beauty i modna blogerica Jelena Perić, poznata i kao hrvatska Kim Kardashian, u siječnju je putem društvenih mreža otkrila da je sretno zaljubljena. Osmijeh joj posljednjih mjeseci ne silazi s lica za­hvaljujući 26-godišnjem nogometašu Igoru Bubnjiću s kojim smo je nedavno zatekli u šetnji centrom grada, kada je Storyjev fotograf snimio njihove prve zajedničke fotografije. 

Iako nije poznato koliko su dugo u vezi, izvor blizak paru tvrdi da se ljubav rasplamsala u kasnu jesen prošle godine, otkada su nerazdvojni. Osim što se u slobodno vrijeme druže s prijateljima, Jelena i Igor veliki su gurmani pa se nerijetko počaste večerom ili ručkom u restoranu, a na društvenim mrežama našalili su se kako im je najdraži hobi jesti i kušati različitu hranu. Jelena, koja je karijeru počela kao vizažistica, čime se bavila četiri godine, danas je jedna od najuspješnijih beauty blogerica, a jednom prilikom istaknula je kako ponekad radi i 12 sati na dan. Kada nije toliko zaposlena i ima slobodne vikende, najradije ih provodi s Igorom u njegovu rodnom Splitu. 

- Balansiram između šminke, odjeće i lifestylea na Insta­gramu pa kada ne snimam beauty tutorijale, snimam outfite, uređujem videe, odgovaram na mailove, odlazim na sastanke i tako u krug. U svakom slučaju, nikad nije dosadno. No ovaj posao nije lak. Prije svega, odričete se svog vremena. Ulažete zadnji novac koji imate jer je to jako skupo, od opreme do šminke. Zapostavite prijatelje i privatno vrijeme, jer je to posao gdje moraš biti prisutan 24 sata na dan. Ako te nema jedan dan, ljudi već pitaju gdje si - kaže Jelena koja će za manje od mjesec dana proslaviti 28. rođendan. 

Osim što voli modu i šminku, zaljubljenica je u prirodu i zdrav način života pa ju je zasigurno to isto spojilo s Igorom, profesionalnim sportašem koji je prošle godine početkom listopada potpisao ugovor s Hiberniansom, klubom koji se natječe u prvoj nogometnoj ligi Malte.

 - Odlučio sam otići u Hibernians nakon teške ozljede koljena. Transfer u Hibernians smatram novim početkom i sigurno da će mi zbog zdravstvene situacije odgovarati lakši ritam treninga. Nogomet na Malti je slabiji nego što je to bilo u prijašnjim ligama u kojima sam igrao, ali polako i tamo sve više ulažu u nogomet. Gradovi su mali i jako blizu jedan drugome, kao kvartovi u Zagrebu, pa je Malta kao malo veći grad - rekao je Bubnjić za portal Drava.info početkom veljače. 
Čini se da se Jeleni, Hrvatici s više od milijun pratitelja na Instagramu, strpljenje kako u poslu, tako i privatno itekako isplatilo te da upravo živi najljepše, ali i najispunjenije dane u životu. 

- Definitivno sam naučila da treba biti strpljiv. Nakon određenog vremena doista se pokaže točnim da se sve događa s razlogom - rekla je za Dnevnik.hr.