Bivši napadač Liverpoola, 29-godišnji Daniel Sturridge, objavio je na svom Instagram profilu potresnu poruku koja nikoga nije ostavila ravnodušnim. Naime, nogometaševa kuća u Los Angelesu u ponedjeljak je ujutro opljačkana, a drski provalnici, osim dragocjenih predmeta, iz kuće su odnijeli i Danielovog četveronožnog člana obitelji, mješanca pomeranca i haskija, psića Lucci. Nogometaš je tim povodom odlučio nagraditi nalaznika psa s čak 300 tisuća kuna.

'Za one koji nisu čuli, Lucci je ukraden iz mog doma u Los Angelesu. Ako imate bilo kakvu informaciju, molim vas da mi se javite jer vas čeka velika nagrada. U potpunosti smo slomljeni i samo želimo da se naš dečkić vrati kući', napisao je 29-godišnjak u objavi na službenom Instagram profilu malenog psića, a strani mediji prenose kako je riječ o nagradi od čak 40 tisuća eura, odnosno, oko 300 tisuća kuna. 

Inače, 29-godišnji engleski nogometaš trenutačno je bez kluba, nakon što je Liverpool napustio na kraju prošle sezone, a omiljeni psić jedan je od njegovih zaštitnih znakova. Osim što mu maleni Lucci nerijetko pravi društvo na raznim putovanjima, mješanac pomeranca i haskija ima i svoj Instagram profil koji prati preko deset tisuća ljudi, a sve do otmice, svakodnevno je uveseljavao pratitelje simpatičnim objavama.