Nakon što su dočekani poput kraljeva na Trgu bana Josipa Jelačića i povijesni rezultat zabilježili uz navijače, bilo je vrijeme da se nogometaši posvete svojim najvećim podrškama, njihovim suprugama, koje su uz njih bile od samog početka.

Tako su se nakon što su se uspjeli probiti kroz pola milijuna ljudi koji su ih dočekali na ulicama, uputili u poznati zagrebački restoran gdje su uživali u društvu svojih supruga i djevojaka. Oduševljenje sa svojih lica nisu ni pokušali skrivati, ali umor je bio očit u njihovim pogledima. Naše Vatrene prvi smo put nakon Svjetskog prvenstva vidjeli u izdanjima koja ne uključuju nogometne dresove, a pored njih su, kao i obično blistale njihove supruge. Mateo Kovačić stigao je u društvu supruge Izabel koja je za ovu priliku odjenula hlače s cvjetnim uzorkom i romantičnu košuljicu koja pada na ramenima.

Šime Vrsaljko došao je ruku pod ruku uz svoju suprugu Mateu koja je nedavno rodila. Maleni Bruno bio je razlog zašto lijepa Matea nije bila redoviti posjetitelj ruskih tribina na Svjetskom nogometnom prvenstvu, ali vjerno ga je bodrila uz najbolje moguće društvo. Jedan od naših najuspješnijih nogometaša, Ivan Rakitić, nije skidao osmijeh s lica otkako je ugledao svoju Raquel koja je iz Španjolske stigla u Hrvatsku kako bi bila s njim na velikoj proslavi. Iako ni Raquel sve do finala nije navijala s tribina, redovito je pratila utakmice u društvu svoje djece.

Naš hvalevrijedni golman, Danijel Subašić, u društvu dugogodišnje djevojke Antonije Bozze također je uživao na večeri sa svojim suigračima i njihovim nježnijim polovicama. Nogometaš i njegova odabranica ljubav dijele već 16 godina, a prošli su brojne uspone i padove kako bi danas bili sretniji neko ikada.

 Uz supruge, djevojke i najbliže, na privatnoj romantičnoj večeri Vatrenih bila je i Iva Todorić.