Nakon finalne utakmice u Moskvi, gdje su osvojili srebrnu medalju, naši su se nogometaši zahvalili svojim brojnim navijačima koji su ih budno pratili od početka Svjetskog nogometnog prvenstva.

Tako se Šime Vrsaljko, koji inače igra za španjolski klub Atlético Madrid, nakon emotivne utakmice protiv francuske reprezentacije obratio svim navijačima uputivši im riječi zahvale na Instagramu.

Naime, objavio je fotografiju iz svlačionice na kojoj pozira zagrljen s Dejanom Lovrenom, a iako nije bio pretjerano rječit, njegova jednostavna zahvala dotaknula je mnoga srca.

U kratkom je vremenu zaradio mnoštvo lajkova, dok su ga u komentarima navijači obasipali čestitkama. 'Naši prvaci' i 'Vi ste naš ponos', samo su neke od lijepih riječi koje su mu uputili ljudi koji su vjerno pratili sve nastupe hrvatske reprezentacije, a naročito zadnju utakmicu.

Osim ove, Šime je objavio još jednu fotografiju, nastalu netom nakon završetka utakmice na kojoj on zajedno sa suigračima pozira dok po njima neumoljivo pada kiša. 'Ljubav', napisao je uz fotografiju i jednom riječju opisao sve što se osjeća u zraku diljem Lijepe naše otkako je započelo Svjetsko nogometno prvenstvo.

Njegov suigrač Dejan Lovren također se obratio navijačima, no on je ipak bio rječitiji. 'Uff, teško je naravno prihvatiti ovaj poraz, ali znate što, ponosan sam kao nikad do sad u svome životu. Na svoje suigrače,cijeli stručni stožer, fizioterapeute, ekonome itd... Ponosno danas mogu reći da smo dali sve od sebe, dali smo sve za našu zemlju! Hvala vama svima koji su nas bodrili ovdje na svjetskom prvenstvu, hvala svim ljudima u Hrvatskoj koji su bili s nama i vjerovali u nas, jer bez vas ne bi bilo ovo moguće. Disali smo kao jedna duša proteklih 53 dana...nećemo ovo nikad zaboraviti! Hvala vam od srca', napisao je Lovren uz fotografiju na kojoj pozira zagrljen s Ivanom Rakitićem.

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

Ivan Rakitić također je zahvalio navijačima i svojim suigračima, a uputio je čestitku i Luki Modriću. 'Brate Luka Modrić, ne znaš koliko se ponosim tobom! Sve zasluženo, idem slaviti s našom obitelj i svim Hrvatima NIŠTA LJEPŠE NEGO BIT HRVAT!', napisao je uz fotografiju na kojoj pozira s Lukom koji je osvojio titulu najboljeg igrača na prvenstvu.

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Domagoj Vida, kojeg su odmah po završetku utakmice svladale emocije, pa nije mogao sakriti suze, također je zahvalio brojnim navijačima na nesebičnoj podršci tijekom cijelog natjecanja. 'Hvala vam! Samo Hrvatska', napisao je pored fotografije i oduševio navijače koji su ga nagradili samim pohvalama za igru.