Marijana Mikulić kroz godine je izgradila uspješnu glumačku karijeru, ali i pronašla ljubav o kakvoj je dugo sanjala, supruga Josipa s kojim ima tri sina - Ivana, Andriju i Jakova, bez kojih sada ne bi mogla zamisliti svoju svakodnevicu. Ipak, prepuštanje majčinskim obavezama i odgoju trojice sinova rijetko ostavlja dovoljno vremena koje glumica može posvetiti isključivo sebi, a sada se na kratko odlučila vratiti u prošlost i pokazati svojim obožavateljima koliko se promijenila posljednje tri godine.

Tako je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj je imala dugu smeđu kosu i zategnutu liniju. 'Ljeto 2016. Kopam nešto po kompjuteru i nađem na ovo. Zaboravila sam sebe ovakvu', napisala je glumica u opisu fotografije koja je oduševila javnost koja ju s malih ekrana pamti upravo u tom izdanju.

Koliko god da je promijenila izgled, ali i način života, Marijana ne skriva kako je sretnija no ikada te kako joj je majčinstvo unijelo posebnu sreću u život. Sve vesele avanture koje prolazi sa svojim sinovima nerijetko dijeli na društvenim mrežama, čime uvijek uspije osvojiti srca svojih pratitelja.