Mirnu Maras Batinić, nakon što je jučer završila s vođenjem TV Binga, dočekala je sretna vijest. Naime, saznala je da je postala teta. 'To je prva kći mojeg brata. Malena se zove Ena, a rodila se dok sam vodila Bingo. Kad sam bila gotova s poslom, na mobitelu me dočekala fotografija bebe. Presretna sam i jako uzbuđena', rekla je voditeljica HRT-a za Story.hr.

Njezinu sreću, naravno, dijeli cijela obitelj, a posebno je emotivno na ovu vijest reagirao je njezin osmogodišnji sin Niko. 'On je presretan. Doslovno je skakao od uzbuđenja kada sam mu rekla da je dobio sestričnu i da imamo novu bebu u obitelji', kaže. Iako je Mirnina kći, jednogodišnja Meri premalena da bi shvatila o čemu se radi, Mirna je sretna što će Meri imati društvo. 'Između njih dvije je razlika svega godinu dana, pa se nadam se da će lijepo slagati i družiti', dodala je. 

Slavlje povodom rođenja Ene, tako se u ovoj sretnoj obitelji samo nadovezalo na slavlje prvog rođendan malene Meri. U društvu obitelji i prijatelja djevojčica nedavno je proslavila rođendan. U ružičastoj haljinici, s cvijetom u kosi, malena princeza uživala je u torti, poklonima i pažnji koju je dobivala od prisutnih.

Foto: Instagram