Pjevačica Britney Spears, koja je nekada bila idol milijunima tinejdžerica diljem svijeta, u posljednje vrijeme ima mnogo problema. Naime, nedavno je izašla iz psihijatrijske ustanove gdje se prije mjesec dana prijavila na liječenje jer se nije mogla nositi s teškom bolesti svog oca Jamiea. Ipak, otkako je izašla odlučila je svoj život ponovno staviti pod kontrolu, pa je, između ostalog, prionula na vježbanje kako bi svoju nekad savršenu figuru ponovno dovela u red.

Tako se na Instagramu pohvalila snimkom na kojoj u donjem dijelu trenirke i žutom topiću marljivo diže utege. 'Tko bi rekao da je stres odličan za skidanje kilograma', napisala je Britney i oduševila vojsku svojih fanova koji su se nagradili brojnim komplimentima.

Podsjetimo, pjevačica se nedavno oglasila nakon izlaska iz psihijatrijske ustanove u Los Angelesu i pobila nagađanja da je tamo odvedena protiv svoje volje. U objavi na svom Instagramu posrnula Britney kazala je kako je dobro i otkrila kako su njeni zabrinuti obožavatelji počeli slati njenoj obitelji i timu prijetnje smrću zbog lažnih hakiranih emailova koji su sugerirali da je Britney nasilno odvedena zbog manipulacija njenog bivšeg menadžera Sama Lutfija.