Na nekoliko lokacija unutar preuređenog hotela Trakošćan održano je druženje ekipe grupe Colonia i snimanje video spota za novi singl 'Maskenbal'. Pod redateljskom palicom legendardnog Darka Drinovca s kojim grupa Colonia uspješno surađuje već deset godina, snimljena je misteriozna i slojevita priča o licima i naličjima ljudi u intimnim odnosima, posebno kada se nađu u svoja četiri zida, daleko od pogleda javnosti. Ivana Lovrić, novo lice popularne grupe, unijela je upečatljivu energiju i scenski nastup u spot, a posebno se istaknula u plesnim dionicama sa svojim plesačicama. Uz niz glumaca i statista, u spotu se pojavljuje i varaždinski maneken David Cesarec.
NOVA COLONIA: Misterij, intrige i suze
Story 
Na setu Ivana nije krila svoje dobro raspoloženje - 'Ovo je prvi put da surađujem s Darkom Drinovcem i oduševljena sam. Čovjek je apsoultni mag iza kamere, iz mene je izvukao ono najbolje i osjećala sam se fantastično!'. Novi singl odiše nekim starim, gotovo nostalgičnim zvukom grupe Colonia i posebnom atmosferom koja će slušatelje voditi u neke bolje dane. Singl izlazi idući tjedan u izdanju izdavačke kuće Croatia records. 'Boris je napravio pjesmu koja je nešto posebno. Ne mogu je prestati pjevati', dodala je Ivana. 
NOVA COLONIA: Misterij, intrige i suze
Story 
'Ovom pjesmom želio sam pokazati sebe, ono što najbolje znam, a to je dobar stari zvuk Colonije u novom, modernom ruhu. Ispričao sam priču s kojom se svatko može poistovjetiti, a uz moderno upakirano zvukovlje i saksofon kojeg je fenomenalno odsvirao Ivica Premelč. Htio sam unijeti dašak romantike i mistike u ove sive dane. Garantiram, željet ćete slušati Maskenbal još, još i još!", izjavio je Boris Đurđević na snimanju spota.
Autor: A.S.
Foto: Promo