Story radio
Početna Celebrity 4227 prikaza 06. siječnja 2019.

Nova djevojka Victorijinog i Davidovog sina pridružila im se u izlasku

Profimedia.

Konačno je upoznala njegove roditelje

Brooklyn Beckham uživa pažnju medija i javnosti otkako je pokazao svoju novu djevojku, manekenku Hanu Cross. Iako je zbog toga njegovim roditeljima bilo nemoguće ne znati da njihov najstariji sin ljubi novu ljepoticu, dosad ju nisu imali prilike upoznati. Ipak, mladi fotograf odlučio je kako je došlo vrijeme da Victoria i David daju svoj blagoslov njegovoj novoj vezi pa je u posljedni izlask s njima poveo i svoju novu djevojku.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Dotjerana družina uputila se u Royal Albert Hall kako bi pogledali modnu reviju, a svi pogledi bili su upravo na njima. Također, kako mediji ne prestaju pisati o sličnosti između Victorije i Hanne, to je još jednom došlo do izražaja, osobito kada su se našle jedna pored druge. Ponosni 19-godišnjak i njegova odabranica uživali su u društvu dizajnerice i bivšeg nogometaša, a nakon što je revija završila, zajedno su napustili mjesto događanja.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Prije nego se zaljubio u novu djevojku, Brooklyn je bio u vezi s glumicom Chloe Mortez koja je vrlo često provodila vrijeme s njegovom obitelji, a sudeći po fotografijama, Hanna se svidjela i Davidu i Victoriji pa je nesumnjivo kako ćemo ih sve češće moći vidjeti zajedno.

 

Komentari