Prema odluci Storyjevog žirija, radijska voditeljica Tatjana Jurić dobitnica je Story fashion star nagrade. 'Moram reći da sam iznenađena s obzirom da sam nagradu dobila baš na modnoj reviji gdje svi idu za haljinama, štiklama i večernjim toaletama. Ja sam se, s druge strane, vodila logikom da je riječ o dnevnom eventu koji se odvija u Botaničkom vrtu, pa sam se odlučila za više casual izdanje. I eto, očito sam pogodila', rekla je oduševljena Tatjana.

Tatjani je nagrada uručena na modnoj reviji dvojca ELFS održanoj u jedinstvenom ambijentu Botaničkog vrta PMF-a u Zagrebu. Kolekcija koja spaja otmjeno i senzualno, formalno i odvažno, romantično i strogo stvarajući bezvremenske komade koji slave ženstvenost oduševila je i simpatično voditeljicu koja je za svoj stajling odabrala upečatljivu jaknu sa zakrpama, crnu majicu te bijele traperice. Jednostavna frizura, crveni ruž, sunčane naočale i atraktivna torbica bili su točka na 'i' ovog nagrađenog stajlinga. 

Voditeljica nam je otkrila i što je točno odjenula te tako zaslužila ovu posebnu nagradu. 'Ovu prekrasnu majicu dobila sam na poklon od prijateljice, cipele su iz Zare, a jaknu, s grafitima koje obožavam, napravili su mi mladi kreativci koje sam upoznala putem Instagrama. Sve u svemu baš se dobro poklopilo', zaključila je Tatjana zadovoljno.