Američki glumac Bradley Cooper i ruski supermodel Irina Shayk će živjeti u različitim saveznim državama nakon što se u potpunosti rastanu. To znači i kako im predstoji borba za skrbništvo oko njihove dvogodišnje kćeri, Lee De Seine. Podsjetimo, par je prekinuo četverogodišnju vezu ranije ovog mjeseca, a upravo su tih dana paparazzi fotografirali 33-godišnju Irinu kako iseljava iz njegovog losanđeleskog doma, s koferom i bez zaručničkog prstena na ruci.  

Sada je anonimni izvor za Graziju ispričao kako se Irina vraća u New York, gdje su živjeli prije no što je manekenka rodila njihovu kći, a Bradley ostaje u Los Angelesu u svom domu u četvrti Pacific Palisades. 'Irina se nikada u Los Angelesu nije osjećala kao kod kuće, djelomično i zato što je s njima živjela i Bradleyjeva majka, što je često znalo uzrokovati tenzije', tvrdi neimenovani izvor. 

Iz istog izvora saznaje se kako je Leina dobrobit prioritet u njihovim međusobnim diskusijama, a upravo zbog djeteta i pokušavaju svoje odnose zadržati civilnima, makar to i bila površna gluma. Kada je informacija o njihovom prekidu prije tri tjedna izašla u javnost, njihovi su predstavnici za medije objavili kako su Bradley i Irina 'u korektnim odnosima'. Tada nije bilo govora o borbi za skrbništvo. Ni Bradley ni Irina nisu osobno komentirali niti jednu od glasina koje se pojavljuju u medijima otkako su prekinuli vezu.