Nakon što je uspješno odradio nekoliko nastupa po Australiji sa svojom monodramom 'Ćiro'. Predstave su izazvale golem interes Hrvata koji već godinama žive u ovoj dalekoj zemlji, pa se po završetku posla i prije povratka u Zagreb, naš popularni glumac i voditelj sa suprugom odlučio počastiti odmorom na jednoj vrlo luksuznoj destinaciji. Bračni par Filipović tako se pohvalio zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama, podijelivši s obožavateljima da trenutno uživaju u zasluženom odmoru u dalekom Dubaiju.

Tamo, naime, uživaju već nekoliko, a vrijeme uglavnom provode na plaži ili pak u otmjenim restoranima. Obožavatelji su oduševljeno komentirali bračni par, uspoređujući ih s holivudskim parovima jer su zaista blistali, a po fotografijama je jasno vidljivo da im odmor itekako godi.
Zajedničke fotografije, na svom je Instagram profilu, s obožavateljima podijelio upravo Tarik, koji ne skriva koliko obožava putovanja. Poznati bračni par ljetos smo tako mogli vidjeti i u Turskoj, a nakon Australije i egzotičnog Dubaija, domaći se zaljubljeni par napokon vraća u Zagreb. Auto: T.O. Fotografije: Instagram i arhiva Story.hr