Bivša 'Spajsica' i uspješna modna dizajnerica Victoria Beckham otkrila je svojim obožavateljima putem Instagrama da se njena osmogodišnja kćerkica Harper zaljubila. No nije riječ o dječaku iz njenog razreda u osnovnoj školi,  već nekome tko je puno dlakaviji. Na slatkoj fotografiji koju je objavila, vidi se Harper kako čvrsto grli sivu macu duge dlake, što je Victoria komentirala napisavši: 'Harper se zaljubila u X'.

Potom je i 45-godišnja supruga Davida Beckhama pozirala s macom jednostavnog nadimka 'X'. Iako nije to otkrila u objavi, vrlo je vjerojatno da su roditelji macu Harper poklonili za osmi rođendan, koji je slavila prije nekoliko dana. Podsjetimo, bračni par Beckham rođendan su svog najmlađeg djeteta proslavili obiteljskim ručkom u restoranu koji je bio posebno uređen mnogobrojnim rozim i bijelim balonima od helija. S njom su slavila i njena braća, 20-godišnji Brooklyn, 16-godišnji Romeo i 14-godišnji Cruz, zbog čega Harper nije skidala osmijeh s lica. 

David je svojoj mezimici već rano ujutro čestitao rođendan preko Instagrama, toplo i nostalgično napisavši: 'Što još tata može reći, osim volim te toliko puno mala djevojčice, i molim te, prestani odrastati. Sretan rođendan mojoj prekrasnoj dami. Tvoj osmijeh nam topi srca'.