Odvjetnicu za ljudska prava, 41-godišnju Amal Clooney i njezinog supruga, američkog glumca, 57-godišnjeg Georgea vrlo rijetko se može vidjeti zajedno u javnosti. Time su potaknuli i nedavne glasine o razvodu braka te navodnim razmiricama o drugačijem načinu viđenja života. Iako su Amal i George uporno opovrgavali glasine te su se čak i nekoliko puta pojavili na svečanim događanjima izgledajući vrlo sretno, sudeći prema poslijednjim fotografijama, ruže u braku ipak im ne cvjetaju. Naime, paparazzi su ih fotografirali u garaži u New Yorku kada su ulazili u svoj automobil, s niti malo sretnim izrazima lica. 

Na fotografijama se vidi kako je ovaj bračni par 'ulovljen' u svađi. Prema izrazu lica markantnog američkog glumca pretpostavlja se kako je par u žestokoj razmirici, a njegova zanosna supruga Amal je čak stavila i velike sunčane naočale tijekom rasprave kako bi zaklonila pogled od fotografa. 

Podsjećamo, Amal i George u braku su od 27. rujna 2014. godine te imaju jednogodišnje blizance Alexandrea i Ellu. Sudeći prema fotografijama koje pokazuju kako par ima razmirica u braku, nije čudno da je Amal u proteklo vrijeme više vremena provodila u društvu prijateljica nego u suprugovom.