Proslavljeni srpski tenisač, 32-godišnji Novak Đoković, trenutno se nalazi u Francuskoj gdje se održava Roland Garros, a kako su zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta mečevi odgođeni, tenisač se pohvalio pratiteljima na Instagramu zanimacijom kojom krati vrijeme u pauzama od teniskih nastupa. 

Novak Đoković mijenja karijeru?
Instagram (Screenshot) 

'Intenzivna fokusiranost na pletenje za vrijeme kiše', napisao je tenisač na fotografiji na kojoj vješto barata priborom za pletenje dok ga, pod budnim okom, promatra 32-godišnja supruga Jelena. Novakova objava još je jednom oduševila njegove mnogobrojne pratitelje na društvenim mrežama koji su već naviknuli na tenisačevu svestranost i sklonost različitim kako sportskim, tako i kreativnim aktivnostima. 

Da tenis nije jedina aktivnost kojom se bavi, 32-godišnjak je pokazao do sada nebrojeno puno puta, pa su tako obožavatelji imali prilike vidjeti Novakovo zavidno umijeće u zimskim sportovima, avanturistički duh u izletima u prirodu kao i umijeće pravljena domaćeg sirupa od bazge, kojim se pohvalio prije nekoliko dana pozirajući sa suprugom Jelenom.