Najbolji srpski tenisač, 32-godišnji Novak Đoković, često ističe koliko mu supruga Jelena znači, koliko mu je pomogla u životu te ovaj par često raznježi javnost iskazivanjem ljubavi preko društvenih mreža. Tako je i jučer, za Jelenin 33. rođendan, oduševio mnoge jer joj je posvetio riječi pune ljubavi i poštovanja putem svog Instagram profila. 

'Sretan rođendan Jubičak! Još jedna godina za pamćenje. Naša djeca i ja smo zahvalni što te imamo u našim životima koje ispunjavaš svakodnevno s puno ljubavi i suosjećanja. Ljubimo te i volimo iz sve snage', napisao je kraj zajedničke fotografije i dodao emotikon srca. Čestitkama se pridružio i tenisač Boris Becker, kao i mnogobrojni fanovi. 'Sretan rođendan dragoj Jeleni. Od srca želimo sve najljepše u životu. Mi smo također zahvalni što je još uvijek uz tebe i uvijek ti daje podršku. Divna je žena, majka, kći i predivna ste obitelj. Nastavite uvijek svima biti uzor i uvijek se tako volite', jedan je od komentara.

Podsjećamo, Jelena i Novak su nakon dugogodišnje veze u srpnju 2014. godine stali pred oltar. Inače, 32-godišnjak je poznat kao obiteljski čovjek, kojem su supruga i djeca na prvom mjestu, a nerijetko i ističe kako svaki slobodan trenutak između turnira i treninga koristi kako bi vrijeme proveo s Jelenom, uskoro petogodišnjim Stefanom i jednogodišnjom Tarom.