Story radio
Početna Celebrity 3549 prikaza 21. srpnja 2019.

Novak Đoković održao obećanje i vratio se

Instagram (Screenshot).

Napokon na zasluženom odmoru

Novak Đoković, 32-godišnji srpski tenisač koji je nedavno odnio pobijedu, nakon napetog petosatnog teniskog meča na Wimbledonu protiv Rogera Federera, sada zasluženo uživa na godišnjem odmoru, i to u Hrvatskoj. Baš kao što je najavio ranije ove godine, stigao je na Jadran s obitelji. Daleko od teniskih terena, zajedno sa suprugom Jelenom i njihovo dvoje djece, Stefanom i Tarom, uživa na Korčuli. 

 | Author: Instagram Instagram.

Oduševljeni slučajni prolaznici, ali i zaposlenici jednog restorana veselje nisu skrivali pa su Novaka morali zamoliti za fotografiju, na što je, kao i uvijek, simpatični tenisač pristao. Slučajni susret imao je i s skupinom djece, koja nisu mogla skinuti osmijeh s lica od uzbuđenja. 

 | Author: Screenshot Instagram Screenshot Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vrnik Arts Club (@vrnik.arts.club)

Da voli hrvatsku obalu, nije skrivao ni u nedavnom razgovoru za In Magazin. 'Obišao sam dosta zemalja, ali nekako se čovjek tamo najljepše osjeća, to je isti jezik po meni i ista kultura. To je neki dragulj, biser Jadrana. Ja sam se uvijek lijepo osjećao, uvijek su me ljudi na lijep način primali i uvijek sam bio dobrodošao. Vjerojatno ću se vratiti već ovo ljeto', rekao je tada srpski tenisač. 


 

Komentari