Novak Đoković, 32-godišnji srpski tenisač koji je nedavno odnio pobijedu, nakon napetog petosatnog teniskog meča na Wimbledonu protiv Rogera Federera, sada zasluženo uživa na godišnjem odmoru, i to u Hrvatskoj. Baš kao što je najavio ranije ove godine, stigao je na Jadran s obitelji. Daleko od teniskih terena, zajedno sa suprugom Jelenom i njihovo dvoje djece, Stefanom i Tarom, uživa na Korčuli. 

Novak Đoković održao obećanje i vratio se
Instagram 

Oduševljeni slučajni prolaznici, ali i zaposlenici jednog restorana veselje nisu skrivali pa su Novaka morali zamoliti za fotografiju, na što je, kao i uvijek, simpatični tenisač pristao. Slučajni susret imao je i s skupinom djece, koja nisu mogla skinuti osmijeh s lica od uzbuđenja. 

Novak Đoković održao obećanje i vratio se
Screenshot Instagram 

Da voli hrvatsku obalu, nije skrivao ni u nedavnom razgovoru za In Magazin. 'Obišao sam dosta zemalja, ali nekako se čovjek tamo najljepše osjeća, to je isti jezik po meni i ista kultura. To je neki dragulj, biser Jadrana. Ja sam se uvijek lijepo osjećao, uvijek su me ljudi na lijep način primali i uvijek sam bio dobrodošao. Vjerojatno ću se vratiti već ovo ljeto', rekao je tada srpski tenisač.