Novak Đoković jedan je od najuspješnijih tenisača u povijesti, a osim talenta za svoj sport, sportaš broji još neke za koje javnost dosad nije znala. Jedan od njih je i ples, što je odlučio otkriti svojim obožavateljima na Instagramu. Naime, srpski tenisač podijelio je videozapis na kojem pokazuje kako ga poznati francuski umjetnik i plesač Salif Lasource 'izaziva' na plesni dvoboj, otplesavši zahtjevne plesne pokrete.

Novaku nije trebalo dugo da mu 'uzvrati' pa je, nakon koncentriranog i staloženog promatranja Salifove izvedbe i sam krenuo plesati - i to poput pravog profesionalca. Izvodio je pokrete poput robota, spuštao se na pod, okretao i naglo trzao udovima, na što je plesač ostao oduševljen. 'Povratak poslu', napisao je Novak u opisu videa na Instagramu i pokrenuo lavinu komplimenata, ali i smijeha.

Mnogi obožavatelji istaknuli su kako je odlično otplesao svoj dio te da se ranije trebao pohvaliti znanjem i vještinom koju je dosad skrivao. I sam Salif na kraju mu je zapljeskao s velikim osmijehom na licu. Nesumnjivo je kako Novaku nije dosadno ni kada su poslovne obaveze u pitanju te kako mu je svaki dan ispunjen pozitivnom energijom i novim znanjima.