Story radio
Početna Celebrity 2113 prikaza 11. srpnja 2018.

Novak Đoković romantičnim činom raznježio suprugu

Jelena Đoković; Novak Đoković

Tenisač je svoju sreću podijelio sa svima

Novak i Jelena Đoković nikada nisu krili koliko uživaju u braku, obitelji i jedno s drugim, pa iznimka nije ni sada kada je riječ o posebnoj prigodi.

Naime, Novak je na svom Instagram profilu objavio fotografiju supruge i sebe koja mu je naslonjena u naručju povodom četvrte godišnjice braka i raznježio kako nju, tako i svoje obožavatelje. Lijepoj Jeleni posvetio je nekoliko riječi uz fotografiju: 'Danas je naša četvrta godišnjica braka. Imam toliko ljubavi za svoju srodnu dušu. Hvala ti što dijeliš ovo predivno putovanje zvano život sa mnom i s našom djecom. I hvala ti dijeliš ovu možnju metroom sa mnom po Londonu.' Osim što je zaradio pregršt lajkova i komentara obožavatelja, Jelena mu je komentirala s nekoliko zaljubljenih emotikona i srčeka. 

 

Objavu dijeli Novak Djokovic (@djokernole)

Nije ni Jelena izostala kada je u pitanju romantična posveta svom suprugu te je objavila fotografiju na kojoj grli Novaka i reže tortu. Osmijeh supružnika od uha do uha odao je da je par još uvijek sretan i zaljubljen, a Jelena je napisala 'Volim te voljeti ljubavi, sretna godišnjica'. 

Novak i Jelena u braku su od srpnja 2014.godine, a bračne zavjere razmijenili su na Svetom Stefanu. Par ima dvoje djece, kćerkicu Taru rođenu krajem prošle godine i sinčića Stefana koji je na svijet stigao dvije godine prije svoje sestrice. 

Komentari