Najbolji srpski tenisač, Novak Đoković, imao je 'opasnu situaciju' na terenu o kojoj danas svi pričaju. Ovaj 32-godišnjak se ponovno vratio u igru nakon što je napravio kratku pauzu nakon Roland-Garrosa, a jučer je odigrao prvi meč u Engleskoj. No, najzanimljivija situacija se dogodila poslije meča, a Đoković se prisjetio svog prošlog nastupa na istom mjestu i detalja koji je pratio njegov tadašnji meč.

Novak Đoković: 'Sada sam oženjen, otac sam, ne mogu to'
YouTube screenshot 

'Pamtim kako sam ovdje imao neke scene bez majice. Sjećam se da je tu bila jedna dama, vidio sam i fotografiju od prije pet ili šest godina. Sjedila je u prvom redu iza moje stolice, njoj sam dao majicu. Ne znam je li sada ovdje... Eno je', iznenadio se Nole ugledavši je. 

Novak Đoković: 'Sada sam oženjen, otac sam, ne mogu to'
YouTube screenshot 

'Pozdrav, mislio sam da ćete odjenuti moju majicu', dodao je i mahnuo ženi koja je sjedila u publici. Na konstataciju kako njegova vatrena navijačica očekuje da kao poklon dobije majicu koju je Novak imao na sebi, imao je spreman odgovor: 'Sada sam oženjen, otac sam. Morat ću zadržati neke stvari privatnima. Moram poštovati suprugu, tako da ne mogu skinuti majicu i pokloniti je. To je bio slučaj prije pet godina, ali bila je samo majica, da se razumijemo', naglasio je uvijek nasmijani i dobro raspoloženi tenisač.