Srpski tenisač Novak Đoković i njegova supruga Jelena Đoković stigli su u češku metropolu, Prag, a razlog tomu je Đokovićev meč s jednim od najatraktivnijih muškaraca u Češkoj. Riječ je o češkom tenisaču Radeku Štepaneku s kojim će Đoković odigrati njegov posljedni meč u karijeri. Kao domaćin ovog posjeta, Radek je dočekao svog suparnika i njegovu bolju polovicu na aerodromu, a posjet zabilježen videozapisom ubrzo je privukao pažnju javnosti, a sve zbog jedne simpatične scene.

Naime, kada su se susreli, Štepanek je izgrlio Jelenu i uručio joj buket cvijeća s kojim ju je dočekao, a potom je Novaka također počastio srdačnim zagrljajem. Ipak, ono što je izazvalo Novaka da 'reagira' je bio trenutak kada je njegov teniski protivnik ponovno zagrlio lijepu suprugu Đoković pa je Novak uz smijeh pokušao razdvojiti Jelenu i Radeka.

Video je ubrzo postao viralan i izazvao simpatije obožavatelja, kako Novakovih tako i Radekovih. Češka i srpska zvijezda inače su bliski prijatelji, a Radek ima mjesto i u Novakovom stručnom stožeru, a to objašnjava prisnost između njega i para Đoković.