Razvod braka ako imate djecu zahtjeva puno više ulaganja i stresa nego kada je riječ samo o partnerima.  Nakon što je u rujnu prošle godine Angelina Jolie zatražila razvod od Brada Pitta zbog njegovog problema s alkoholom, ustrajala je u tome da Brad ne sudjeluje u odgoju djece.

Nakon nekog vremena, glumica se ipak predomislila i odlučila stvar riješiti preko suda kako bi podijelili skrbništvo nad djecom, ali još jednom je naišla na probleme. Naime, sve dok ova dugotrajna borba za skrbništvo nad djecom ne završi, sud ne dopušta lijepoj glumici da djecu odvede iz SAD-a.

Budući da u Londonu snima film, Angelina je iz Los Angelesa planirala Maddoxa, Paca, Zaharu, Shiloh, Vivienne i Knoxa povesti na filmski set kako ne bi bila previše odvojena od njih. Planovi su joj propali zbog čega glumica, kako doznaju strani mediji, nije nimalo sretna. 'Frustrirana je jer mora biti odvojena od djece na duže vrijeme. Agonijom je umorila i ljude oko sebe' , rekao je izvor blizak glumici.

Markantni glumac pokušava što više sudjelovati u odgoju djece,  te svaki tjedan odlazi na terapiju jer želi biti bolji otac.