Posljednjih nekoliko tjedana Jelena Karleuša se našla u centru pažnje zbog seks afere Karleuša-Vranješ-Tošić o kojem piše cijela regija. Naime, Nakon što je 29-godišnji bosanskohercegovački nogometaš Ognjen Vranješ, na društvenim mrežama prozvao 34-godišnjeg supruga pjevačice Jelene Karleuše, nogometaša Duška Tošića, srpski mediji pišu kako su svi uvjereniji da je ovo samo početak te da bi u javnost uskoro mogla isplivati još koja snimka.

Srpski Kurir prenosi kako je 40-godišnja Jelena najavila da će tužiti Vranješa, a on joj je na suptilan način dao do znanja da to ne radi. Naime, sve je počelo nakon što su mediji saznali da će Jelena tužiti mladog nogometaša te da je protiv njega odlučila podnijeti kaznenu prijavu i podići tužbu, a glavni razlog je to što je Vranješ u medijima i na društvenim mrežama tvrdio kako je bio s njom u vezi.

'Ognjen je bijesan ne samo što je Jelena najavila tužbu već i zbog toga što je u Anderlechtu diskreditiran zbog svega. S druge strane, ona je svjesna na što je sve Ognjen spreman i da, ako ga isprovocira, u javnost može objaviti sve njihove poruke, fotografije i snimke. Zato se i boji što je Vranješ u stanju napraviti', ispričao je izvor za spomenuti portal. 

'Jedino je Duško u svemu ovome pribran i nije netko tko se prepucava putem medija i društvenih mreža. Zato će Ognjen oštro uzvratiti ako Jelena nastavi negirati njihovu romansu', nadodao je.

Podsjetimo se, Jelena se našla u centru seks skandala kada su navodno njene eksplicitne fotografije, snimke i poruke koje su bile namijenjene bosanskohercegovačkom nogometašu Ognjenu Vranješu dospjele u javnost. Sav materijal je nazvala fotomontažom, dok Vranješ tvrdi kako su bliski već dvije godine.