Sophie Turner, zvijezda najgledanije serije na svijetu, otkrila je javnosti kako je pristala na prosidbu svog odabranika, Joe Jonasa. Par je vijest o zarukama objavio na Instagramu, a riječ je o fotografiji njihovih ruku na kojoj se jasno vidi raskošan zaručnički prsten na Sophinoj ruci. Glumica iz serije 'Igre prijestolja' ispod fotografije je napisala: 'Rekla sam da', a istu fotografiju objavio je i njezin zaručnik uz opis: 'Rekla je da'.

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Lijepa 21-godišnjakinja s pjevačem je u vezi od početka prošle godine, a sada su svoju vezu odlučili ozakoniti. Bivši član grupe 'Jonas brothers' trenutno je frontmen grupe DNCE, a Sophie kaže kako nije lako biti u vezi s nekim tako popularnim - 'Osjećam se kao da živim u akvariju za ribice. Frustrirajuće je to da neke svakodnevne i obične stvari o nama postaju vijest - zar stvarno nema boljih naslova od toga?' rekla je glumica za strane medije.
Novi brak na pomolu - zvijezda 'Igre prijestolja' uplovljava u bračnu luku
Story 
Vijest o zarukama razveselila je i ostalu braću Jonas, a mlađi brat Nick nije skrivao svoje oduševljenje i čestitke za 28-godišnjeg brata. Na Twitteru je podijelio fotografiju sa zaručničkim prstenom i napisao: 'Volim vas oboje jako puno!'.
— Nick Jonas (@nickjonas) October 15, 2017 Autor: A.S. Foto: Getty, Instagram